Däckbyte i Värnamo. Sommar som vinter.

Vi utför däckbyte på personbilar.

Vi skiftar dina däck på höst och vår smidigt och snabbt i vår däckverkstad. Boka tid direkt på Tel 0370-12860 eller maila oss på bestdrive.vmo@telia.com.

På Best Drive i Värnamo sätter vi alltid säkerheten främst, vi ser därför alltid över dina däck i samband med däckbyten och kollar både mönsterdjup och lufttryck innan vi släpper iväg dig ut på vägarna.

 

Däckbyte på sommar och vinter!

När det börjar närma sig däckbytesperiod så är vi redo! På Best Drive i Värnamo är vi specialiserade på däckbyten och hjälper dig mer än gärna att kontrollera dina däck inför den nya säsongen.

 

Vad innebär vinterväglag?

I vissa fall finns det undantag när det gäller tillåtna datum för att använda vinterdäck och sommardäck. Undantaget är enbart om det råder vinterväglag. Vad som räknas som vinterväglag är om det finns snö, is, modd eller frost på vägbanan och då måste du använda vinterdäck på bilen.

 

Byta till sommardäck eller vinterdäck

Du får köra med sommardäck på bilen mellan den 1 april till 1 december men du måste ha sommardäck mellan den 16 april och 30 september.

Det är lag på att använda vinterdäck på bilen om det är vinterväglag ute samt mellan datumen 1 december till 31 mars. Du får dock köra med vinterdäck mellan den 1 oktober och 15 april.

Kontakta oss:

BestDrive i Värnamo
Hovslagarevägen 2
331 53 Värnamo

 

Ring oss på: 0370-128 60

Mail:info@bestdrive-vmo.com

 Öppettider:

Måndag – fredag. 08.00 – 17.00.

Lunchstängt 12-13