Däckhotell i Värnamo

Däckservice

Välkommen att checka in dina däck i vårt däckhotell. Vi ser till att de är i fullgott skick inför varje säsong. Dina däck kontrolleras, rengörs och förvaras i en miljö som är så skonsam som möjligt för gummit. Lämna dina däck i våra händer!

För att dina däck ska hålla länge är det viktigt att förvara dem i rätt miljö. Har du ont om plats där hemma så rekommenderar vi att lämna dem till oss på Däck & Rekond i Värnamo. Vi kollar lufttryck, mönsterdjup samt tvättar däcken åt dig – Så att de är i sitt bästa möjliga skick när det är dags att byta!

 

Däcken vill ha det svalt och torrt

På BestDrive har vi kunskapen och resurserna att erbjuda de bästa förhållandena för dina däck. Gummit mår bra av en sval och torr miljö och för att de ska hålla sin form ska de inte belastas för tungt på en punkt. Det kan vara svårt att få till ultimat däckförvaring där hemma.

 

Kontroll och rengöring

Vi tar hand om dina däck direkt, när du byter från vinterdäck eller sommardäck, utan att du behöver hantera dem själv. Inför varje ny däcksäsong kontaktar vi dig för att boka en tid för att för att skifta dina hjul och samtidigt ser vi över skicket på däcken. Vi skulle aldrig släppa iväg dig med för dåligt mönsterdjup eller felaktig hjulinställning. Allt för att du ska vara förberedd och säker på vägarna!

 

Välkommen till vårt däckhotell i Värnamo!

Ring eller maila för att boka.

 

Kontakta oss:

BestDrive i Värnamo
Hovslagarevägen 2
331 53 Värnamo

 

Ring oss på: 0370-128 60

Mail:info@bestdrive-vmo.com

 Öppettider:

Måndag – fredag. 08.00 – 17.00.

Lunchstängt 12-13